• We are CREATIVE

  • Chasing Perfection

  • Go LeEtO

First, solve the problem. Then, write the code. John Johnson

Kush Jemi?

Ne jemi LeEtO

LeEtO eshte nje agjensi dixhitale e bazuar ne Tirane. Kompania ofron sherbime te ndryshme, kryesisht ne fushen e programimit dhe design. Stafi yne i perkushtuar deri ne detaje dhe i fokusuar ne krijime sa me unike, te cilat do te bejne diferencen midis jush dhe konkurenteve. Cdo projekt ka dedikim maksimal dhe nje cilesi te larte, si ne pjesen vizuale, po ashtu dhe ne pjesen e kodimit.

Sherbimet

Web Development

Ofrojme nje sherbim cilesor ne krijimin e faqeve te ndryshme web. Website krijohen responsive, pra hapen lehtesisht ne cdo pajisje, PC, tablet apo telefon. Stafi yne ploteson cdo kerkese tuajen per nje website bashkekohor

CRM - Sisteme Menaxhimi

Tashme qe cdo veprim behet online, nje sistem menaxhimi eshte zgjidhja perfek te per cdo biznes. Konsulta FALAS dhe ide inovative per te patur sa me te thjeshte dhe me kosto te ulet menaxhimin e biznesit tuaj.

E-commerce

Kthejme dyqanin tuaj ne nje e-commerce ne nje kohe te shpejte duke ju ndihmuar te pergjigjeni kerkesave te klientit dhe te jeni sa me afer tyre. Me dizajne unike dhe te personalizuara, klientet tuaj do mund te porositin nga rehatia e shtepise.

Social Media Marketing

Krijimi i permbajtjeve dhe perditesimi i rrjeteve sociale eshte kthyer ne nje trend prej kohesh. Ne ofrojme menaxhimin dhe rritjen e ndjekesve tuaj ne menyre organike dhe me ane te fushavate te sponsorizuara.

SEO & Digital Marketing

Nuk mjafton qe biznesi juaj te jete online ne qofte se ai nuk renditet ne kerkimet e para ne Google. Ne ofrojme sherbimin SEO dhe fushatat AdWords per nje rankim sa me te larte.

Site
Management

Ofrojme sherbimin e menaxhimit te websiteve tuaj. Siguria e te dhenave dhe mirembajtja jane primare per nje website. LeEtO ju siguron se faqja juaj do te jete 24/24 online.

Graphic
Design

Ne ofrojme punime grafike te ndryshme si imazhe, video, banera, postera etj. Ekipi yne do ju ndihmoje qe cdo sherbim te shfaqet sa me bukur dhe qarte ne syte e audiences.

Web
Hosting

Website juaj do te jete i sigurt ne serverat tane dhe klientet do te jene te kenaqur me shpejtesine e faqes suaj. Hapesira pa limit ne memorie dhe bandwidth.

We are chasing perfection

Kontakt

Per te kontaktuar, ju lutem plotesoni formen e meposhtme!

Your message has been sent. Thank you!